Mening, Betydelse, Framgång!

The power of being you!

Obergränsad potential och oanade möjligheter!

Min övertygelse är att vi alla har tillgång till obegränsad potential och oanade möjligheter. Därmed kommer också möjligheterna att skapa mer betydelse och mening med livet, både för dig själv och andra. Många upplever det tyvärr inte så och tror inte riktigt på sitt eget kunnande. Och tror man inte på det så upplever man inte det heller… Så hur kommer vi runt det? 

Din verklighet är ingen sanning!

Allt du upplever verkar ju verkligt! Frågan är om allt är sant. Det finns inte 1 person till som upplever, tänker, känner och agerar precis som du! Därmed kan vi säga att det finns lika många perspektiv eller sanningar som det finns människor. Det finns alltså inte bara en universal sanning.

Din sanning styr ditt liv. Vad skulle det betyda för dig om du själv skulle kunna skapa en verklighet som ger dig obegränsad med möjligheter? En verklighet som gör att  du kan välja att vara modigare, starkare, lyckligare… Vore det intressant för dig?

Allt du någosin astådkommer i ditt liv står i direkt relation till din självbild och det du tror om ditt eget kunnande!

Hur stor är sannolikheten att du kommer att ge allt för en sak som du inte tror på? Vilka saker väljer du bort just nu, bara för att du inte tror på dig själv eller ditt kunnande? Vad låter du bli för att du är rädd för vad andra skulle tycka om dig. 

Fågar du dig själv ibland: Är det här allt som finns?

Då kan jag svara fullt ut. NEJ! Det finns så mycket mer! Och det är helt upp till dig att skapa det. Jag vet att du kan göra det. Det här är en workshop för dig som vågar ta ansvar för sitt liv. För dig som inte längre vill nöja sig med vad samhället förväntar sig av dig. Du finns här av en anledning. Visa vad du går för nu. Jag vet att du längtar…

Det här är min mission!

Jag tror på obegränsad potential och oanade möjligheter. Jag tror att alla kan skapa mycket mer mening och betydelse i livet. Jag lever efter den övertygelsen och har hittat en väg dit, kantat av många verktyg som jag kan använda mig av. Och jag har gjort det till min mission att lära dig göra detsamma. Jag vet att du kan det. Du är värd att leva livet fullt ut, utan begränsande tankar och rädslor. Det finns en mening med att du finns och den ska levas fullt ut!

Välkommen till workshoppen som frigör mer av din potential och skapar rätt förutsättningar för oanade möjligheter och mer betydelse i ditt liv!

När?

  • 2018-09-06. Kl 18.30-20.30
  • 2018-10-04. Kl 18.30-20.30
  • 2018-11-01. Kl 18.30-20.30
  • Passar inte tiden? Kontakta mig så ringer jag dig för att boka en tid som passsar dig!

( OBS: minst 5 personer)

Boka din plats nu!

Workshoppen är kostnadsfri. Fika ingår. Anmälan är bindande.

Summa av  195,- faktureras om du utebliver utan meddelande minst 1 dag innan. 

 

Du lär dig:

  • Hur du frigör mer potential!
  • De 3 viktigaste nycklar till betydelse och personlig framgång!
  • Att framgång och mening i livet är vanor som går att bemästra!

Motsatsen till resultat heter ursäkter
Vad väljer du?

Anmälan:
Välj ett datum ovan och skriv det tillsammans med ditt namn, vilket företag du jobbar och ditt telefonnummer i meddelandet. Jag bekräftar sedan din anmälan.

Adressen för worshoppen är Storgatan 10. 643 37 Flen.

11 + 14 =