Många gånger när jag bjuder in kunder till min workshop får jag höra samma svar. Jag har tyvärr inte tid! Och många har annat inplanerat, det är jag fullt medveten om. Men att personlig utveckling eller självledarskap inte är något som aktivt prioriteras har jag kommit underfund med. De flesta tycker att det är mycket spännande och intressant, för att sedan fortsätta som de alltid har gjord. Jag har varit frusterad över det. Jag har ifråggasatt mig själv och varit nära att ge upp! Och då slog det mig. Det är inte någons fel. Det är så vi fungerar! Det är som moment 22. Varför? Svaret på den frågan kräver lite mer tid. Du får det på workshoppen. Jag lovar!

Om jag frågar dig att tänka tillbaka till ett positivt ögonblick som betyder mycket för dig… Vad är det som dyker upp då? Förmodligen handlar det om något som du har lyckads med. Eller så är det något ögonblick som du har delad med någon som betyder mycket för dig. Jag tror inte att det bara handlar om saker…

En workshop om självledarskap handlar mycket om hur man kan uppleva flera sådana härliga ögonblick. Det handlar om hur man aktivt kan skapa fler värdefulla tillfällen för dig själv och andra. Vi vet att ett värdefullt liv kännetecknas av utveckling, tacksamhet och att dela med sig.

Vi vet också att verkligheten idag är annorlunda. Det finns alltfler som sjukskriver sig för att de inte orkar med jobbet. Fler och fler är inte nöjda på jobbet och många trivs måttligt i sina privata relationer. Om inte ens med sig själv…

Frågan som många verkar ställer sig själv är: Är det här allt som finns? Och vet du vad? Svaret är ja! Men bara om vi väljer det! Det vi måste inse är att vi har ett eget ansvar. Och det ansvaret kallar jag för självledarskap! Att jobba aktivt med din egen karta av hur livet ser ut för dig.

Du är dina vanor och dina rutiner. Du lever dina övertygelser och det du idag tror på. Som Henri Ford sa: Tror du att du kan, så är det sant. Tror du inte det, så är det också sant!

Vi lägger mycket kraft på att försöka ändra på andra och omvärlden. Tyvärr ligger inte lösningen där…

Workshoppen ´´Boosta ditt självledarskap´´ förklarar varför de flesta väljer bort att jobba aktivt för att skapa mer livskvalité. Även om ingen skulle tacka nej till mer mening, personlig framgång och kärlek, så blir det sällan av. Vi ger upp våra drömmar och väljer trygghet, social acceptans och ett liv med begränsningar som vi själva ha skapat. Det behöver inte vara så. Och det är precis vad jag ofta får höra efter workshoppen. Många deltagarna har berättat om  nya insikter som gör att de kan släppa gamla erfarenheter eller hittar ny energi för att ta tag i nya saker.

Jag vet att 2,5 timmar workshop inte löser alla dina problem. Och nej, jag är inte allvetare. Jag vet bara att workshoppen bjuder på nya insikter och bra verktyg för att skapa mer framgång, glädje och mening i livet! Resten är upp till dig…

Mer info och anmälan: www.nobox.nu/workshops