Företag behöver utvecklas. Du som ledare behöver se över dina rutiner och din organisation för att, på långt sikt, kunna vara kvar på marknaden. Det kräver också att du som företagsledare är tvungen att se över dina egna rutiner, mönster och vanor kring ditt ledarskap. Med andra ord, ledarskap är en färskvara.

Det betyder att du regelbundet behöver se över din roll i verksamheten. Vad behöver du göra själv? Vad behöver du göra mer eller mindre av? Vilka ansvarsområden kan du delegera och hur följer du upp det? Hur får du dina medarbetare att bli bättre på det de ska göra och samtidigt få var och en att växa som människa?

Sedan 2008 har Vägen Upp bevisat sig vara ett effektivt utvecklingsprogram. I kombination med personlig coachning och en direkt koppling till kundens verksamhet, har vi hjälpt ledare och företagare till nya insikter, ändrade rutiner och ett bättre resultat för hela verksamheten.

Vi som är Vägen Upp, är oberoende, engagerade företagare som har ett gemensamt mål. Nämligen;

Att plocka fram den bästa versionen av dig som ledare!

En VD på Google har uttalat sig väldigt tydligt. Han sa att alla människor kan komma mycket längre på en mycket kortare tid, med hjälp av en duktig coach! Idrottare, kändisar och världsledare använder coachning nästan kontinuerligt. Och anledningen är väldigt enkel. Du ser aldrig tillräckligt kritisk eller utmanande på dig själv för att snabbt kunna skapa de förändringar som kan vara avgörande för företagets framtid. Det är därför du behöver en oberoende coach. För att kunna utmana och ifrågasätta dina vanor, tankebanor, attityder och övertygelser på djupet.

Hjärnan står för upp till 25% av din energiförbrukning i vaken tillstånd och söker alltid efter sätt att gå in i sparläge. Om din hjärna får bestämma, gör du precis som du gjorde igår och dagarna innan.

Bara du och ingen annan kan se till att du kommer vidare i din utveckling. Vi på Vägen Upp hjälper dig, med att effektivisera den processen och att knyta den till din verksamhet!

Jag säger det gärna en gång till.

 

Vägen Upp; vi plockar fram den bästa versionen av dig!