Jag har varit där själv, precis som många andra med mig! Jag trodde att jag behövde veta mer, kunna mer. Att det fanns så många personer som idag är gladare, har bättre relationer och prestera bättre efter ett samarbete, en workshop eller enstaka coachningstillfällen med mig, räknades inte. Att så många är tacksamma och har berömt mig för min insats, verkade inte bita på mig.

Hur är det för dig? Du kanske får mycket beröm och gör stor skillnad för din omgivning. Ta du till dig det eller känner du att du inte räcker till ändå?

Känner du igen dig? Håller du tillbaka för att du inte känner dig redo än? Har du slutat jaga dina drömmar för att du inte längre tror att du är värd de? Att det är för sent…

Det här kortet fick jag av min dotter i farsdagspresent. Och gåvan som kom med det, var mycket större an kortet! Kärleken som kom med kortet gjorde verkligen min dag! Jag fick uppleva att jag gör en stor skillnad i hennes liv!

Men det bästa var insikten som kom med kortet.

Insikten som jag fick med kortet var följande. Skulle betydelsen varit större om det var rätt stavat? Så klart inte! Tänk om vad jag skulle gå miste om, om hon skulle vänta med att dela med sig tills hon stavar felfritt….

Vad går du och din omgivning miste om, för att du tror att du inte vet, kan eller är värd tillräckligt mycket för att leva fullt ut? Vad är din ursäkt för att inte maxa livet…För att inte höja din standard…

Är du också sugen på mer i livet? Då kan jag tipsa om min workshop. Du är också varmt välkommen att leva livet fullt ut!

Mer info: www.nobox.nu/workshops

Hoppas vi ses!

Må gott, var betydelsefull. Varje dag!

// Jon